Header Ads


Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για Over στο “Μπερναμπέου”

Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για Over στο “Μπερναμπέου”


 
Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη (12/04) στη δράση, με τα παιχνίδια από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει, που έρχεται από την αναμέτρηση του “Μπερναμπέου” ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι και την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League.
 
Αγώνας ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τη Ρεάλ να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Οι Μαδριλένοι επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα, είχαν σε μαγική βραδιά τον Καρίμ Μπενζεμά που σημείωσε χατ - τρικ και μόνο με θαύμα μπορούν να μείνουν εκτός διοργάνωσης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Χετάφε εντός έδρας, ήταν η όγδοη νίκη της στα εννέα τελευταία ματς, στη Λα Λίγκα βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και στο +12 από την Μπαρτσελόνα.
 
Από την πλευρά της η Τσέλσι ξέσπασε πάνω στη Σαουθάμπτον στο τελευταίο παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, διαλύοντας με 6-0 την αντίπαλο της εκτός έδρας. Άφησε έτσι στην άκρη τις ήττες από Ρεάλ (1-3) και Μπρέντφορντ (1-4) και μετά το πέρασμα 30 αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Γνωρίζει πως έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή μετά την ήττα του πρώτου ματς με 3-1, οφείλει να ρισκάρει για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, κόντρα σε μια Ρεάλ Μαδρίτης που έχει το πάνω χέρι, ωστόσο δεν πρόκειται να παίξει μόνο άμυνα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις με Μπενζεμά και Βινίσιους. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με γρήγορο τέμπο και γκολ.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.