Header Ads


Ο άνθρωπος «κλειδί» πίσω από το deal ΑΕΚ-Αλμέιδα!

Ο άνθρωπος «κλειδί» πίσω από το deal ΑΕΚ-Αλμέιδα!


Εκτός από το εξαμελές επιτελείο που τον ακολουθεί κατά πόδας, ο Αργεντινός κόουτς και νέος τεχνικός ηγέτης της Ένωσης, έχει έναν ακόμα πιστό και...αθόρυβο συνεργάτη!

Εποχή Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός παίρνει το χρίσμα του νέου τεχνικού της Ένωσης και η άφιξή του στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, θα «κλειδώσει» τη συνεργασία του με την Ένωση.




Ο 48χρονος κόουτς θα αναλάβει την ΑΕΚ όχι μόνος του, αλλά με το πλήρες staffτων συνεργατών του, όπως άλλωστε συνέβη και στους δύο προηγούμενους σταθμούς (Τσίβας, Σαν Χοσέ) της προπονητικής καριέρας του.

Στους πιστούς…υπηκόους του Αλμέιδα συγκαταλέγεται εκτός από το εξαμελές τιμ των συνεργατών του και ο εκπρόσωπός του Χουάν Λαφουέντε (διακρίνεται δεξιά στη φωτογραφία).

Ο εν λόγω agentαποτελεί το πρόσωπο – «κλειδί» στις συμφωνίες που κλείνει ο Αργεντινός τεχνικός και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει στην προκειμένη περίπτωση από τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.



Παρεμπιπτόντως, ο Χουάν Λαφουέντε υπήρξε αποδέκτης πρότασης για λογαριασμό του Αλμέιδα από την βραζιλιάνικη Σάντος τον Φεβρουάριο και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του MLS.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως ο Αλμέιδα βλέπει θετικά την προοπτική της Βραζιλίας, αποφάσισε να μην αφήσει στα κρύα του λουτρού τους Σαν Χοσέ λίγο πριν από την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος στις ΗΠΑ και έκλεισε τα αυτιά του στις...σειρήνες της Σάντος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.