Header Ads


«Άκυρο» από Τσίβας για Αλμέιδα!

«Άκυρο» από Τσίβας για Αλμέιδα!


Η Τσίβας, η ομάδα που...μεγαλούργησε ο Ματίας Αλμέιδα κατακτώντας μαζί της 4 τίτλους δεν επιθυμεί την επιστροφή του - Ανοίγει ορθάνοιχτα ο δρόμος για την ΑΕΚ
Νέα δεδομένα για τον Αλμέιδα και το μέλλον του, καθώς όπως υποστηρίζει Μεξικάνος δημοσιογράφος οι υπεύθυνοι της Τσίβας -τελικά- δεν τον συμπεριλαμβάνουν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της.




Καλά μαντάτα για την ΑΕΚ σχετικά με το ενδιαφέρον της για τον Ματίας Αλμέιδα. Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Χεσούς Ερνάντες, οι υπεύθυνοι της Τσίβας -τελικά- δεν τον συμπεριλαμβάνουν στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας.

«Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θεωρείται από το διοικητικό συμβούλιο της Τσίβας ως ένας από τους υποψήφιους για να οδηγήσουν την ομάδα. Στην Τσίβας δεν θεωρούν ότι είναι μία άμεση λύση στις ανάγκες που έχει η ομάδα, ενώ διαφορετικές πηγές μου, μου λένε ότι είναι μηδενική η πιθανότητα για αυτόν», αναφέρει ο Μεξικάνος δημοσιογράφος.



Θυμίζουμε πως ο Αλμέιδα φέρεται να είναι ένας από τους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο της. Ο Αργεντινός προ ολίγων ωρών έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Σαν Χοσέ στον πάγκο της οποίας ήταν από το 2018.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.