Header Ads


Η απάντηση Ρούντι Γκαρσία σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Η απάντηση Ρούντι Γκαρσία σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε για το «κόλπο γκρόσο» με Ρούντι Γκαρσία - Δείτε τι απάντησε Γάλλος προπονητής!

Ο Γάλλος εμμένει στην επιθυμία του να περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να μπορέσει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.




Έκλεισε οριστικά η υποψηφιότητα του Ρούντι Γκαρσιά για την ΑΕΚ και τον πάγκο της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Sportday, ο Γάλλος επεσήμανε στην ελληνική ομάδα, αυτό που είχε κάνει από την πρώτη στιγμή, ότι δεν έχει πρόθεση να απαντήσει μέσα στο χρονικό πλαίσιο που η Ένωση ήθελε να κλείσει το θέμα του προπονητή.

Ο Γάλλος, φέρεται να είχε επισημάνει ότι επιθυμεί να περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να αρχίσει η μεταγραφική σεζόν, όταν και θα ανοίξουν θέσεις προπονητών σε πολλές ομάδες για να μπορέσει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.



Στο σημερινό δημοσίευμα της η Sportday αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ ο Γάλλος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, φέρεται να έκανε μια ακόμη επαφή μαζί του. 

Ο Γκαρσιά επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι η πρόθεσή του ήταν και παραμένει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ουσιαστικά βάζοντας τέλος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Ένωση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.