Header Ads


Η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση Μπεναβίδες!

Η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση Μπεναβίδες!


Την απάντηση του Μπεναβίδες περιμένει η ΑΕΚ - Πώς η Ένωση προχωράει μεταγραφικές υποθέσεις χωρίς να χει κλείσει το θέμα προπονητή είναι κάτι που προκαλεί μεγάλες απορίες.. 



Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάρλος Μπεναβίδες, που αποκάλυψαν χθες στην Αργεντινή, είναι ουσιαστικό. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ της Ιντεπεντιέντε έχει τσεκαριστεί από την Ένωση και όπως τόνισαν στην Αργεντινή, η ΑΕΚ τον θέλει μέχρι το 2026 με την πρότασή της να θεωρείται εξαιρετική προς τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεναβίδες στα 24 του χρόνια θέλει να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και του δίνεται η ευκαιρία, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και η πρόταση της ΑΕΚ τον κολακεύει ιδιαίτερα. Ηδη έχει προχωρήσει πάντως κάποιες συζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του που δεν έκλεισαν θετικά για τους Αργεντινούς. Όμως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο συζήτησης με την ομάδα του, για λόγους ηθικούς.



Η Ιντεπεντιέντε έδωσε το 2018 το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων για τον αγοράσει και ο Μπεναβίδες, εξαιτίας των τραυματισμών του, δεν της έχει δώσει όλα όσα θα ήθελε. Γι’ αυτό κι ενώ θέλει να έρθει στην Ευρώπη, υπάρχει ακόμα στο μυαλό του η παραμονή στην Αργεντινή.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει τον ποδοσφαιριστή. Του έκανε την πρότασή της και αναμένει την τελική του απόφαση. Μέσα στα επόμενα 24ώρα η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε αναμένεται, όπως γράφουν στην Αργεντινή, να κάνει άλλη μία συζήτηση με τον μάνατζερ του Μπεναβίδες.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.