Header Ads


Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα νοοτροπίας στα αποδυτήρια της ΑΕΚ»

Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα νοοτροπίας στα αποδυτήρια της ΑΕΚ»


Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο πριν το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, τι έχει εντοπίσει, τι γίνεται στα αποδυτήρια της Ένωσης!
Για πρόβλημα νοοτροπίας που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.




Ο τεχνικός της ΑΕΚ σε δηλώσεις στη ΝΟVA, με αφορμή το ματς της Μ. Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, αναφέρθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Άρη τονίζοντας: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό. 



Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης».



Επιπλέον, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες που θα βγουν στο γήπεδο να έχουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στις ευθύνες που έχει και ο ίδιος, αλλά και στο γεγονός πως: «Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ».

Επίσης, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας, την πίεση για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.