Header Ads


Προπονητής Πολωνίας: «Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει μια ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ!»

Προπονητής Πολωνίας: «Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει μια ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ!»


Όλα όσα αποκάλυψε ο Μίχνιεβιτς για το σχέδιο της ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ - Δείτε τι είπε σε Πολωνικό ΜΜΕ

Να φτιάξει μια ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ θέλει η ΑΕΚ ανέφερε ο Μίχνιεβιτς σε πολωνικό ΜΜΕ!

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Πολωνίας μίλησε σε πολωνικό ΜΜΕ με αφορμή το ταξίδι του στην Ελλάδα, όπου είχε συνάντηση με τον Κριχόβιακ, τον Σιμάνσκι αλλά και σημαντικά στελέχη της ΑΕΚ. 




Όπως ο ίδιος υποστήριξε μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, τον Παναγιώτη Κονέ από τον οποίο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου.

Μεταξύ των όσων ανέφερε, ήταν η παρουσία του Κριχόβιακ στην ομάδα μεταφέροντας και την επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που υπέγραψε. 

Μάλιστα ανέφερε ότι η πρόθεση των υπευθύνων της Ένωσης ήταν να φτιάξει μια ομάδα γύρω από μεγάλο Πολωνό άσο.

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια», ανέφερε ο Μίχνιεβιτς και συνέχισε:



«Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο «Κρίχα» πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα», κατέληξε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.