Header Ads


Στοίχημα: Για την παραμονή στην κορυφή η Έιμπαρ

Στοίχημα: Για την παραμονή στην κορυφή η Έιμπαρ


Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το κουπόνι της Παρασκευής (15/04) με την ποικιλία αγώνων που περιλαμβάνει. Μία επιλογή με ιδιαίτερη αξία έχει βρει για εσάς το Betarades.gr, που έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την αναμέτρηση μεταξύ Έιμπαρ και Λας Πάλμας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας καθημερινά και για δυνατά προγνωστικά μπάσκετ. Ας πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα παρακάτω.
 
Στις 19:30, η Έιμπαρ φιλοξενεί τη Λας Πάλμας για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα 2.
 
Αγνοεί τη νίκη τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Έιμπαρ, που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ιμπίθα. Αποτέλεσμα, το οποίο έσπασε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων που "έτρεχε", με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
 
Περίοδο φόρμας διανύει η Λας Πάλμας, που μετράει τέσσερις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-1) εκτός έδρας με την Αμορεμπιέτα. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας πετύχει εφτά γκολ στα τρία τελευταία ματς της. Δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, έχοντας δεχτεί τέρμα στους τρεις από τους πέντε πιο προσφατους αγώνες της. Η Έιμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και μπορεί να τα καταφέρει.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.