Header Ads


Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα!

Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα!


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά ο Ματίας Αλμέιδα.




Ο Αργεντινός προπονητής, έφτασε στη χώρα μας μαζί με τους συνεργάτες του και την Κυριακή θα βρεθεί στην Τούμπα, για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Όλα τα δεδομένα και η… δουλειά που έχει μπροστά

Πάτησε Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Αργεντινός προπονητής, έφτασε στη χώρα μας μέσω Κωνσταντινούπολης μαζί με τους συνεργάτες του και την Κυριακή θα βρεθεί στην Τούμπα, για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα, τον οποίο υποδέχθηκε στο Ελ. Βενιζέλος ο εκτελεστικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Γιάννης Παπαδημητρίου, σηματοδοτεί εξελίξεις που έχουν να κάνουν τόσο με τη διαμονή του στη χώρα, όσο και στον σχεδιασμό για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν. 



Ο 48χρονος τεχνικός, που μετά την άφιξη του, κατευθύνθηκε απευθείας με τους συνεργάτες του στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν έπειτα από το πολύωρο ταξίδι τους, θα ξεκινήσει τις διαδικασίες εγκατάστασης στην Αθήνα (θα ψάξει για σπίτια κλπ) όπως και οι συνεργάτες του, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας από κοντά, αρχής γενομένης όπως προείπαμε από αυτό με τον ΠΑΟΚ, αφού θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί στην Αθήνα. 

Βεβαίως, η άφιξη Αλμέιδα φέρνει στο προσκήνιο και μια σειρά από επαφές που θα γίνουν με τα στελέχη της ΑΕΚ αφού παράλληλα θα τρέξουν ο μεταγραφικός και όχι μόνο σχεδιασμός, η οργάνωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας και όλα όσα απαιτούνται για να είναι όλα έτοιμα εν όψει της νέας σεζόν. 

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν φυσικό, κατά την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα δεν υπήρξαν δηλώσεις και ούτε πρόκειται να υπάρξει και κάτι τις επόμενες ημέρες, είτε από την ομάδα είτε από τον ίδιο. 



Άλλωστε, για την ΑΕΚ, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο αγώνας της Κυριακής στην Τούμπα. 

Επομένως, οι επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση του Ματίας Αλμέιδα, ως νέου προπονητή της ΑΕΚ, θα έρθουν στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.