Header Ads


«Ο Λάτσι ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ!»

«Ο Λάτσι ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ!»


Αίτημα μεταγραφής από Λάτσι - Δεν είναι ευχαριστημένος από την ΑΕΚ Β', δείτε τι ζήτησε από την διοίκηση της ΑΕΚ - Τι αναφέρει δημοσίευμα!

Ο Λάτσι είναι μόνιμα καθηλωμένος στην ΑΕΚ Β΄ και φέρεται να ζήτησε από τους ανθρώπους της “ένωσης” να αγωνιστεί κάπου αλλού τη νέα χρονιά.




Το γεγονός πως είναι βασικός με την ΑΕΚ Β΄ δεν φαίνεται να πολυαρέσει στον Ζίγκα Λάτσι.

Ο 19χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 20/07/2002) είναι αρκετά προβληματισμένος με το γεγονός πως δεν καλείται στην πρώτη ομάδα και είναι μόνιμα καθηλωμένος στην δεύτερη και όπως τονίζει η Sport Day, ζήτησε μεταγραφή από την “ένωση”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λάτσι επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους εξέφρασε την επιθυμία να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Ο νεαρός θεωρεί πως το επίπεδο της Super League 2 είναι αρκετά χαμηλό και δεν βοηθά στην εξέλιξη του και θέλει πάση θυσία να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα και αν αυτό συμβεί μακριά από τους “κιτρινόμαυρους”.

Μάλιστα φαίνεται να ανέφερε στα “κιτρινόμαυρα” στελέχη πως θα ήταν ευχαριστημένος, ακόμα και αν επέστρεφε ως δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του.



Ο δανεισμός του Λάτσι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας αρέσει και στην ΑΕΚ, η οποία δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται και από τον νέο προπονητή που θα έρθει, όποιος και αν είναι αυτός.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος στόπερ αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 από την Μούρα και παρότι ήταν βασικός σε αρκετά ματς της περσινής χρονιάς, έχει τεθεί εκτός πλάνων τη φετινή χρονιά.



Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω αγωνίζεται μόνο με την ΑΕΚ Β΄, μετρώντας 17 συμμετοχές και έχει φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας μόλις 1 φορά και αυτή για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Κηφισιά.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.