Header Ads


Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στην Κόνγκσβινγκερ

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στην Κόνγκσβινγκερ


 
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (25/04), με τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και της Σέριε Α να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Κόνγκσβινγκερ - Ασάνε. Καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της ημέρας και τα πάντα γύρω από τα casino.
 
4η Αγωνιστική στη Β΄ Κατηγορία της Νορβηγίας με την Κόνγκσβινγκερ να υποδέχεται την Ασάνε. Απογοήτευσε με την εικόνα της την προηγούμενη αγωνιστική η Κόνγκσβινγκερ, δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα κόντρα στη Σάντνες, από την οποία διασύρθηκε με 4-1 εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σκέιντ (1-0), στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τη Μιοντάλεν. Αναζητά σήμερα αντίδραση και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου στηρίζει πολλά.
 
Από την άλλη η Ασάνε πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα, καθώς αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Διασύρθηκε με 4-0 από την Σταμπάεκ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Μπραν (1-1) και η συντριβή στην πρεμιέρα με 5-1 από τη Σταρτ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει καλύτερα δείγματα στο ξεκίνημα, αντίθετα η Ασάνε προβληματίζει έντονα με την εικόνα της και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Θα στηρίξουμε την Κόνγκσβινγκερ.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.