Header Ads


Στοίχημα: Μπορεί τελικό η Λίβερπουλ

Στοίχημα: Μπορεί τελικό η Λίβερπουλ


Γεμάτο με αγώνες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (16/04). Το δυνατό σημείο του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη σούπερ μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για το κύπελλο Αγγλίας με φόντο τον μεγάλο τελικό. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!


Στις 17:30, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται στο “Γουέμπλεϊ” για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.


Προέρχεται από ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης η Μάντσεστερ Σίτι, τον σκοπό της, όμως, τον πέτυχε, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια, με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Χωρίς νικητή (2-2) και το πιο πρόσφατο ματς στη Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στη Λίβερπουλ. 


Τη συμμετοχή της στους τέσσερις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξασφάλισε και η ομάδα του Κλοπ, μετά το "χορταστικό" 3-3 με την Μπενφίκα. Σε εξαιρετική κατάσταση η γραμμή κρούσης της, έχοντας πετύχει 10 γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την ομάδα του Γκουαρδιόλα η Λίβερπουλ, που μπορεί να τα καταφέρει.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.