Header Ads


Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ανγκόλα!

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ανγκόλα!


Έπειτα από περίπου 2,5 μήνες απραξίας ο Μπράιαν Ανγκόλα επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την Ένωση στην περιφέρεια.

Ήταν 16 Ιανουαρίου όταν η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Μπράιαν Ανγκόλα μένει εκτός δράσης επ' αόριστον. Αιτία ήταν η μυοκαρδίτιδα που υπέστη, μια επιπλοκή που παρουσιάστηκε έπειτα από τη ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό.



Ο Κολομβιανός γκαρντ έχασε σημαντικό κομμάτι της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τώρα όμως, που η σεζόν μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της ο Ανγκόλα φωνάζει ξανά παρών. Κι αυτό γιατί πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ΑΕΚ και επιστρέφει στις προπονήσεις. Μια εξέλιξη που δυναμώνει την Ένωση και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στον Κούρο Σεγκούρα να καταστρώσει τα πλάνα του για το φίνις της σεζόν με έναν εκ των πιο ποιοτικών παικτών του πρωταθλήματος.



Όπως γίνεται κατανοητό η επιστροφή του Ανγκόλα και η ένταξη του Κιθ Λάνγκφορντ στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας θωρακίζουν την περιφέρεια, δυναμώνουν συνολικά την ΑΕΚ και φέρνουν διαφορετική δυναμική στην ομάδα, λίγο πριν από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν στην Stoiximan Basket League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.