Header Ads


Η επόμενη ομάδα Τσιμίκα μετά την Λίβερπουλ!

Η επόμενη ομάδα Τσιμίκα μετά την Λίβερπουλ!


Ποια Γιουβέντους; Εκεί θα πάει ο Τσιμίκας, αν φύγει από τη Λίβερπουλ!

Έντονη είναι η φημολογία από τη Δευτέρα του Πάσχα σχετικά με το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και το φερόμενο ενδιαφέρον της Γιουβέντους προς το πρόσωπό του.




Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι «Μπιανκονέρι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 13 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν τον Έλληνα αμυντικό κάτοικο Τορίνο, ενώ να θυμίσουμε εδώ πως οι Κόκκινοι το καλοκαίρι του 2020, είχαν πληρώσει το ίδιο ποσό για να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό, με την αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή στο transfermarkt να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια.

Τα πράγματα όμως στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί ο Κώστας Τσιμίκας σε καμία περίπτωση δεν πωλείται από τη Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να τον θεωρεί υπερπολύτιμο για την ομάδα καθώς όπως έχει φανεί τη φετινή χρονιά δεν τον βλέπει σαν αναπληρωματικό, αλλά λύση του rotation στην ομάδας.



Παράλληλα οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κινούνται σε ένα διαφορετικό μοντέλο από την έλευση του Γερμανού τεχνικού και δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πουλήσουν ποδοσφαιριστή στην τιμή μου τον έχουν αγοράσει, με τους ανθρώπους του συλλόγου, παρά τα όσα αναφέρονται, να κοστολογεί τον Έλληνα μπακ πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!

Την ίδια στιγμή εκτός από τη Γιουβέντους, ενδιαφέρον για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχουν δείξει κι άλλες ομάδες από την Ιταλία και από την Ισπανία, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απόλυτος. «Ο Κώστας Τσιμίκας δεν πωλείται».



Άλλωστε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το 2025, με τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον μάνατζέρ του να έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη «ενόχληση» από άλλη ομάδα, ενώ αν ήταν να φύγει από το Μερσεϊσάιντ πάλι σε ομάδα της Premier League θα συνέχιζε, κάτι που σημαίνει πως θέμα Γιουβέντους δεν υπάρχει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.