Header Ads


Αλμέιδα ο «εκλεκτός» Μελισσανίδη για την ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά»

Αλμέιδα ο «εκλεκτός» Μελισσανίδη για την ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά»


Η ΑΕΚ προχωράει με Ματίας Αλμέιδα για να μπει στην «Αγια Σοφιά» - Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ένωσης




Ο Αργεντίνος τεχνικός είναι ο εκλεκτός για να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νέα εποχή της Αγία Σοφίας και η επιλογή του προέκυψε μέσα από μια διαδικασία μηνών όπου εξετάστηκαν πολλές περιπτώσεις, έγιναν ταξίδια και δεκάδες ώρες συζητήσεων, ξεναγήσεις υποψηφίων και εκπροσώπων τους σε Φιλαδέλφεια και Σπάτα και τουλάχιστον τρία διά ζώσης ραντεβού προπονητών με τον ίδιο τον Μελισσανίδη.

Ο ίδιος ο ηγέτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που έκανε την τελική επιλογή όμως η αλήθεια είναι πως για τον Αλμέιδα, που πάνω από ένα μήνα μιλάει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, υπήρχε θερμή εισήγηση από όλους. 



Μάλιστα ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που έδωσε εντολή να προχωρήσει άμεσα η επισημοποίηση της συνεργασίας με υπογραφές συμβολαίων με τον Αλμέιδα και το εξαμελές επιτελείο του αφού αν και ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία μετά το ραντεβού της προηγούμενης Τετάρτης έδωσε το οριστικό οκ πριν το τέλος της.

Ο Αλμέιδα κέρδισε τις εντυπώσεις και με την στάση του μετά την συνάντηση της προηγούμενης Τετάρτης αφού δεν μίλησε πουθενά και δεν προσπάθησε να φέρει την ΑΕΚ προ τετελεσμένων όπως είχε γίνει στο παρελθόν με άλλους ξένους προπονητές και συνετεύξεις σε ξένα ΜΜΕ. 

Επίσης δεν χρησιμοποίησε καθόλου για οποιοδήποτε όφελος του το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων με κυριότερη την Μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ που δεδομένα ήθελε τον Αλμέιδα για επόμενο προπονητή της μετά το τέλος της σεζόν που ολοκληρώνεται στο Μεξικό στο τέλος Μαΐου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Μεξικό έδινε και περισσότερα χρήματα από ότι η ΑΕΚ. Οτι συμφώνησε όμως ο Αλμέιδα αυτό ίσχυσε τελικά και μάλιστα το οικονομικό είχε συμφωνηθεί πριν ακόμη ταξιδέψει για την Ελλάδα.



Ο Αλμέιδα επέλεξε την ΑΕΚ για να ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του καριέρα ως προπονητής και ήδη έχει μελετήσει πολύ λεπτομερώς μαζί με το επιτελείο του την ομάδα  ενώ ως επόμενος προπονητής της θα παρακολουθήσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ. 

Ουσιαστικά έχει ήδη πιάσει δουλειά και είναι έτοιμος για να ξεκινήσει μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Ήδη προχωράει η ανταλλαγή συμβολαίων, η διαφορά ώρας με την Αργεντινή δυσκολεύει κάπως την διαδικασία όμως είναι πλέον θέμα ωρών η οριστικοποίηση της συνεργασίας ΑΕΚ - Αλμέιδα και με υπογραφές. Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.