Header Ads


Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χάρης Γιαννόπουλος!

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χάρης Γιαννόπουλος!


Μεταγραφή έκπληξη από την ΑΕΚ - Ένας...παλιός γνωστός επιστρέφει!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την Ένωση.



Ένας... παλιός γνώριμος επιστρέφει στα κιτρινόμαυρα. Ο Χάρης Γιαννόπουλος έπειτα από 1,5 χρόνο στην Πάτρα, για λογαριασμό του Προμηθέα, θα φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, έπειτα από την διετία 2018-20 όταν και αποτέλεσε μέλος της ομάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πάτρας, στην οποία δεν είχε τον επιθυμητό ρόλο και χρόνο συμμετοχής, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο πόδι. Έναν τραυματισμό για τον οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Στην παρούσα φάση ο Γιαννόπουλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού του. Ο τραυματισμός δεν εμπόδισε τις δύο πλευρές να προχωρήσουν τις επαφές τους, με τη συμφωνία να κλείνει και τις επόμενες μέρες να παίρνει επίσημη μορφή.



Όσο για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί; Αυτό αναμένεται να είναι στο 100% μετά τις 15 Απριλίου, γεγονός που σημαίνει πως το ντεμπούτο του δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα, στις 17 του μήνα.

Με την κίνηση αυτή η ΑΕΚ ενισχύει τον ελληνικό κορμό της, με έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια της ομάδας, ενώ έχει παραστάσεις και στην Εθνική ομάδα. Ταυτόχρονα μπορεί να της προσφέρει λύσεις από την περιφέρεια, χάρη στο αξιόπιστο σουτ τριών πόντων που διαθέτει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.