Header Ads


Η πρώτη απάντηση Ρούντι Γκαρσία σε ΑΕΚ

Η πρώτη απάντηση Ρούντι Γκαρσία σε ΑΕΚ


Πότε έγιναν οι επαφές με τον Γάλλο κόουτς - Η πρώτη επικοινωνία της Ένωσης με τον Ρούντι Γκαρσία, τι είχε απαντήσει τότε!
Ποια/πότε ήταν η πρώτη "απόπειρα" της ΑΕΚ με τον Ρούντι Γκαρσιά; Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου



Η προηγούμενη φορά που είχε "απασχολήσει" την ΑΕΚ (έστω "φιλολογικά"), χωρίς όμως, τότε να έχει γίνει... θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ, ήταν όταν "τελείωνε" ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στελέχη της Ένωσης εκμεταλλευόμενοι και (συγκεκριμένες)...άκρες στο γαλλικό ποδόσφαιρο,  είχαν επιχειρήσει να προσεγγίσουν/βολιδοσκοπήσουν τον  58χρονο τεχνικό. Συγκεκριμένα, την πλευρά του αφού έχει σταθερό εκπρόσωπο (μανατζερικό Γραφείο, το οποίο παλαιότερα  είχε πελάτη και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη) κι ενω βρισκόταν εκτός δουλειάς, από τον Μάϊο του 2021, όταν κι αποχώρησε απο την Λυών.



 Ο Ρούντι Γκαρσία όμως, τότε είχε απαντήσει πως ήθελε να μείνει μια σεζόν εκτός ...πάγκων, αν και γενικότερα δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα από την... ελληνική προοπτική, χωρίς πάντως, να είναι κι απόλυτος/αρνητικός. Έτσι κι αλλιώς εκείνη την εποχή οι "κιτρινόμαυροι" που έψαχναν ξένο προπονητή για "αντι-Μιλόγεβιτς" υπολόγιζαν χωρίς το...αφεντικό. 



Κι αυτό αφού ο Δημητρης Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να ρισκάρει και να εμπιστευτεί τον Αργύρη Γιαννίκη (που πίστευε), όπως και έκανε. Προφανώς και το "κανάλι" με την πλευρά Γκαρσιά η ΑΕΚ τώρα το ξαναχρησιμοποίησε, αν και προπονητής τέτοιου βεληνεκούς,που είναι διαθέσιμος, δύσκολα θα έκλεινε απο Απρίλιο μηνα στην Ελλάδα αφού φυσιολογικά θα περιμένει... προκλήσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.