Header Ads


Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Λονδίνο

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Λονδίνο


Τα πρωταθλήματα έχουν επιστρέψει στη δράση, με το πρόγραμμα της Κυριακής (03/04) να είναι πλούσιο σε δυνατά παιχνίδια και ντέρμπι στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα
προγνωστικά super league. Το Betarades.gr βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι, που έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Τότεναμ - Νιουκάστλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.


Ήταν σε καλό μομέντουμ πριν τη διακοπή η Τότεναμ, επιθετικά έβρισκε τις λύσεις, το πρόβλημα της φέτος είναι η αποτελεσματικότητα στο ανασταλτικό κομμάτι. Υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ την περασμένη αγωνιστική, της οποίας επικράτησε με 3-1 εντός έδρας. Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα του Κόντε μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Μπράιτον, είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) και οι δύο σερί νίκες με Λιντς (0-4) και Έβερτον (5-0), έχει ρεκόρ 4-0-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην 5η θέση.


Από την άλλη η Νιουκάστλ είχε δύο δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες κόντρα σε Τσέλσι και Έβερτον, μπορεί να υπέστη ισάριθμες ήττες, όμως δεν τις άξιζε! Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή ηττήθηκε με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» δεχόμενη γκολ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη. Δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Τσέλσι, όπου και εκεί η ομάδα του Χόου έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και άξιζε αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί εννέα σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (6-3-0), έμεινε στους 31 πόντους και βρίσκεται στο +9 απ’ την τελική τριάδα της βαθμολογίας. Η Τότεναμ βρισκόταν σε καλό μομέντουμ πριν τη διακοπή και σκοράρει με ευκολία, από την πλευρά της η Νιουκάστλ άξιζε περισσότερα στα τελευταία παιχνίδια της και περιμένουμε ότι το σκορ μπορεί να πάει ψηλά στο σημερινό ματς.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.