Header Ads


Στοίχημα: Αποτελεσματική εντός η Σοσιεδάδ

Στοίχημα: Αποτελεσματική εντός η Σοσιεδάδ


Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (04/04) και ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες παιχνίδια - φωτιά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα που έρχεται από την αναμέτρηση Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην
βετ365.


30η αγωνιστική στη Λα Λίγκα με τη Σοσιεδάδ να βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Σεβίλλη εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Αλαβές (1-0), παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Η έδρα της είναι το μεγάλο της “όπλο”, έχει κερδίσει τα 4/5 πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα, διατηρώντας και το μηδέν στα μετόπισθεν. 


Στη 12η θέση η Εσπανιόλ τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων, επικράτησε με 1-0 της Μαγιόρκα στο πιο πρόσφατο ματς, προηγήθηκε η ισοπαλία με τη Λεβάντε (1-1) και η νίκη κόντρα στη Χετάφε (2-0). Ωστόσο, μακριά από την έδρα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της στη Λα Λίγκα. Έχει σήμερα δύσκολη αποστολή κόντρα στη Σοσιεδάδ, που αντλεί δύναμη από την έδρα της και έχει το προβάδισμα, περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.