Header Ads


«Ο Κριχόβιακ είναι το πρόσωπο της νέας ΑΕΚ - Ο Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει την ομάδα γύρω του!»

«Ο Κριχόβιακ είναι το πρόσωπο της νέας ΑΕΚ - Ο Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει την ομάδα γύρω του!»


Όσα αναφέρουν στην Πολωνία για το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ!

Η ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες έκανε κίνηση που έκανε αίσθηση, αποκτώντας δανεικό από την Κράσνονταρ τον Πολωνό μέσο, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για τα ματς των πλέι οφ της Super League.




Η συνεργασία διαρκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αν και στην Πολωνία αναφέρουν ότι η Ενωση θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον Κριχόβιακ και τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sport.pl αναφέρει ότι ο Κριχόβιακ είναι το πρόσωπο της νέας ΑΕΚ και ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει την ομάδα γύρω του.

Το δημοσίευμα για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

«Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι το πρόσωπο της νέας ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ.

Ο Κριχόβιακ πήγε δανεικός στην ΑΕΚ από την Κράσνονταρ μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Μάλιστα έχει ήδη πετύχει το πρώτο του γκολ, καθώς σκόραρε από τα 14 μέτρα στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο σύλλογος της ελληνικής πρωτεύουσας παλεύει για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλει η ομάδα να χτιστεί γύρω από τον Κριχόβιακ, έτσι οι Ελληνες θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον Πολωνό μέσο στην ομάδα τους και τη νέα σεζόν. Επίσης πολλές είναι οι ενδείξεις ότι θα υπάρξει αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να απομακρυνθεί και ήδη η ΑΕΚ εξετάζει τα ονόματα των Ματίας Αλμέιδα και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, με τον Αργεντίνο να είναι το φαβορί.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.