Header Ads


Μυθική πρόταση ΑΕΚ σε Ρούντι Γκαρσία!

Μυθική πρόταση ΑΕΚ σε Ρούντι Γκαρσία!


Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ στον Ρούντι Γκαρσία - Αποφασισμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να φέρει τεράστιο όνομα προπονητή για την ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά»
Η ΑΕΚ προσφέρει γη και ύδωρ στον Ρούντι Γκαρσία για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.



Είναι πλέον σαφές πως ο Ρούντι Γκαρσία είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή. Ο Γάλλος προπονητής συγκεντρώνει βάσει βιογραφικού όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για τον άνθρωπο που θα βάλει τις βάσεις για μια ομάδα που θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και θα κάνει ξανά πορείες στην Ευρώπη.

Πέρα από τις επαφές που έγιναν στην Αθήνα με κάποιους από τους εκπροσώπους του το προηγούμενο διάστημα, η αποφασιστικότητα της «Ένωσης» να προσλάβει τον 58χρονο προπονητή μετουσιώθηκε και σε μια πρόταση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», στον Γκαρσία προσφέρεται συμβόλαιο που μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ!



Πρόκειται, φυσικά, για το με διαφορά υψηλότερο προπονητικό συμβόλαιο στην Ελλάδα. Το κασέ του Γκαρσία κυμαίνεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να ολοκληρωθεί το deal. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος για την ΑΕΚ δεν είναι η οικονομική υπέρβαση, που όπως αποδεικνύεται είναι αποφασισμένη να κάνει, αλλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.



Ο Ρούντι Γκαρσία βάσει των επιτυχιών που έχει καταγράψει στο παρελθόν μπορεί και ίσως περιμένει να βρει προτάσεις από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να ακούσει το μεγάλο «oui» από το στόμα του. Κι εφόσον εισπράξει άρνηση, πάλι είναι δεδομένο πως θα στραφεί σε άλλες λύσεις, που θα αφορούν όμως και πάλι σε μεγάλα ονόματα της προπονητικής.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.