Header Ads


Αρχηγική πρωτοβουλία Τσούμπερ για συσπείρωση στην ΑΕΚ!

Αρχηγική πρωτοβουλία Τσούμπερ για συσπείρωση στην ΑΕΚ!


Με αφορμή τα κρίσιμα ματς που έχει μπροστά η ΑΕΚ, ο Τσούμπερ πήρε την πρωτοβουλία και κανόνισε ομαδικό γεύμα για όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια!

Με δεδομένα τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ πήρε την πρωτοβουλία και κανόνισε ομαδικό γεύμα για όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.




Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε άλλον Τσούμπερ. Για όσους δεν το θυμούνται ή το αγνοούν, ο Ελβετός ήταν αυτός που μία ηγετική ομιλία προσπάθησε να ντοπάρει όλη την ομάδα πριν τον «τελικό των Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ. Και εν συνεχεία ήταν μέσα στο γήπεδο εκ των κορυφαίων της Ένωσης συμμετέχοντας ενεργά στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας. 

Νιώθει σημαντικός, νιώθει leader, νιώθει καλά στην Αθήνα και την ΑΕΚ και σήμερα πήρε ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία. Κανόνισε ομαδικό γεύμα για όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, το οποίο πραγματοποιείται τούτη την ώρα στη Γλυφάδα. 



Ένα γεύμα ουσιαστικά, που γίνεται με αφορμή τα κρίσιμα ματς που έχει μπροστά η ΑΕΚ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου στόχος είναι ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να έρθει πιο κοντά ο στόχος της Ευρώπης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.