Header Ads


«Ντι Φραντσέσκο ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για προπονητής!»

«Ντι Φραντσέσκο ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για προπονητής!»


Από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα οι ατζέντηδές του - Όλα τα δεδομένα για τον πρώην προπονητή της Ρομα!

Ο Ιταλός τεχνικός, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο έχει έρθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και οι ατζέντηδές του έχουν έρθει από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, είναι αυτός στον οποίο η ΑΕΚ έχει επικεντρώσει πλήρως το ενδιαφέρον της για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της.




Οι εκπρόσωποι του 52χρονου Ιταλού τεχνικού βρίσκονται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης (13/04) προκειμένου να ανοίξει ο κύκλος των επαφών μαζί του. Ο Ντι Φραντσέσκο θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα, το project της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει και τώρα ξεκινούν οι συζητήσεις για να δουν οι δύο πλευρές αν μπορούν να προχωρήσουν σε deal.

Ο Ντι Φραντσέσκο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει απασχολήσει την Ένωση σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή το ενδιαφέρον να έχει προχωρήσει σε επαφές και συζητήσεις με εκπροσώπους. Υπάρχουν και άλλοι έχουν έρθει στην Αθήνα κι έχουν επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας, απλώς ο Ιταλός είναι ο πιο πρόσφατος εξ αυτών.



Αυτό που φαίνεται είναι ότι η ΑΕΚ έχει 2-3 τέτοιες επιλογές και βρίσκεται σε φάση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για να δει με ποια εξ αυτών θα προχωρήσει. Σίγουρα πάντως, ο Ιταλός με το μακρύ βιογραφικό σε ομάδες της Serie A, είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της λίστας.

Η προπονητική καριέρα του Ντι Φραντσέσκο

Ο Ντι Φραντσέσκο άρχισε την προπονητική καριέρα του από τη Bίρτους Λαντσιάνο, στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Πεσκάρα, Λέτσε και Σασουόλο. Η εξαιρετική δουλειά στη Σασουόλο του έδωσε το "εισιτήριο" για τη Ρόμα, την οποία καθοδήγησε από το 2017 έως το 2019, έχοντας 46 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες σε 87 αναμετρήσεις.



Το 2019 μετακόμισε στη Σαμπντόρια, ενώ ακολούθησαν οι Κάλιαρι και Ελλάς Βερόνα. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.