Header Ads


Νέο όνομα για προπονητής στην ΑΕΚ

Νέο όνομα για προπονητής στην ΑΕΚ


Νέο όνομα...πρώην του ΠΑΟΚ στο προσκήνιο για την ΑΕΚ την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται στην Ελλάδα - Λέτε να υπάρξει ανατροπή;
Ενώ σήμερα Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα, για επιτόπου συζητήσεις και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έρχεται στο φως άλλη βασική περίπτωση για τον πάγκο της ΑΕΚ, που μαζί με τον Αργεντινό τεχνικό αυτή τη στιγμή δείχνουν να έχουν το προβάδισμα στις επιλογές των ανθρώπων της Ένώσης. 





Πρόκειται για τον 44χρονο Κροάτη Ιβάν Λέκο, που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην Shangai Port της Κίνας. Ο Λέκο είναι πρωταθλητής Βελγίου με την Μπριζ τη σεζόν 2017-2018, σεζόν στην οποία αναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής στο Βέλγιο,  ενώ κατέκτησε και το Super Cup με την ίδια ομάδα. Δούλεψε στην Αλ Αΐν στα Εμιράτα, την ομάδα στην οποία δουλεύει τώρα ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που επίσης έχει απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο στην ΑΕΚ.  Επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Αντβέρπ με την οποία κατέκτησε το κύπελλο το 2020.  



Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε τη μεγάλη πρόταση από τη Shangai πήγε με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο κι ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2021. Από την Ελλάδα έχει περάσει στο ξεκίνημα της παρουσίας του στους πάγκους, ως βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2015-2016. Πριν τη Μπριζ, ξεκίνησε ως πρώτος προπονητής στη Σεν Τρούιντεν. 
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο Λέκο που με τις συνθήκες που επικρατούν στη Κίνα, φυσικά εδώ και καιρό σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη, είναι στο ίδιο επίπεδο επαφών που έχει η ΑΕΚ και με τον Ματίας Αλμέιδα κι αυτή τη στιγμή οι δυο τους φαίνεται να έχουν το προβάδισμα.



Ωστόσο το γεγονός πως ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται σήμερα στην Αθήνα και θα έχει την ευκαιρία πλέον και για προσωπική συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος, που μπορεί να φέρει εξελίξεις. Όμως και η υποψηφιότητα του Λέκο είναι πολύ ισχυρή και υπάρχει πολύ ξεκάθαρη εικόνα μέσω επαφών που έχουν γίνει. Όπως είπαμε και πριν, στο ίδιο επίπεδο αυτές οι επαφές, με τις αντίστοιχες με τον Αλμέιδα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.