Header Ads


Οφρυδόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Οφρυδόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»


Για την τακτική που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και για τον στόχο που δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3/4, 20:00) όπου ξεκαθάρισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο. 



Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως δεν έχει καταλήξει ακόμη στην τακτική του ωστόσο επισήμανε πως στόχος είναι να αυξηθεί η ποιότητα των επιθέσεων και να υπάρχει μεγαλύτερη αποφασιστηκότητα.

Όσα είπε ο Οφρυδόπουλος:

Για την κατάσταση των παικτών: «Όχι μόνο όσοι επέστρεψαν, αλλά και όσοι ήταν εδώ, είναι πάρα πολύ καλά. Απουσίες υπάρχουν για όλους, αλλά τις τελευταίες μέρες έχουμε τελειώσει την προετοιμασία μας για τον αγώνα της Κυριακής με όρεξη και με τους παίκτες σε καλή κατάσταση».

Για το πως κύλησαν οι προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα: «Η διακοπή ευνοεί τις ομάδες που δεν έχουν διεθνείς, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους παίκτες. Ουσιαστικά αυτό έγινε χθες, σήμερα και θα γίνει και αύριο. Όσοι ήταν εδώ δούλεψαν και έχουμε φτιάξει τη δουλειά μας για να ανταποκριθούμε σε έναν δύσκολο αγώνα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στα play offs όλα τα ματς είναι δύσκολα, πολύ περισσότερο όταν παίζουμε με τον πρώτο και ίσως υποψήφιο πρωταθλητή».



Για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει τέσσερα χρόνια τον Ολυμπιακό: «Δεν θα σκεφτεί κάποιος αυτό. Τα ρόστερ αλλάζουν και δεν μπορούν να το σκεφτούν οι νέοι παίκτες. Το σημαντικό είναι τι θες να κάνεις και όχι το πριν. Πως προετοιμάζεσαι να το κάνεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε έναν δύσκολο αγώνα για να πάρουμε τους βαθμούς και να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά μας αν αυτό είναι δυνατό για την εξασφάλιση της Ευρώπης».

Για το αν οι παίκτες έχουν πίεση για τον στόχο της Ευρώπης: «Η πίεση είναι κάτι που ζουν όλοι οι παίκτες, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Πολύ περισσότερο φυσικά αυτή τη στιγμή που οι αγώνες είναι μετρημένοι, με μια πιεστική βαθμολογία για αρκετές ομάδες. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, στη δουλειά μας, στην ποιότητα των παιδιών. Θα έχει χαρακτηριστικά το ματς που θα επηρεάσουν ποιος θα ελέγξει το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε εμείς να το κάνουμε αυτό και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη φυσική κατάσταση και αν είναι στα επιθυμητά επίπεδα: «Νομίζω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ομάδα προσπάθησε ως το τέλος να νικήσει και δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε ένα νεκρό διάστημα μετά το γκολ το δικό μας και μετά την ισοφάριση του Αστέρα νομίζω τελειώσαμε το δεύτερο μέρος πιέζοντας. Με τον Παναθηναϊκό δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Αν μιλήσουμε για το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, το είπα και μετά το ματς ότι πιο πολύ ήταν ψυχολογικό, πιο πολύ χαλάσαμε το μυαλό μας, παίξαμε λάθος, μπήκαμε σε μια διαδικασία πολλών επιθέσεων και όχι ποιοτικών επιθέσεων και αυτό ήταν το λάθος μας. Δεν υπήρχε θέμα φυσικής κατάστασης».



Για τις σκέψεις του για το ντέρμπι και αν παρουσιάσει κάτι τακτικά διαφορετικό: «Καταλήγουμε όταν φτάνει και η τελευταία προπόνηση. Μέχρι τελευταία μέρα πάντα σκεφτόμαστε. Το πιο σημαντικό για μας ως στρατηγική και τακτική μας είναι ότι θα προσπαθήσουν και οι δύο ομάδες να έχουν τον έλεγχο. Είναι σημαντικό για μας να αυξήσουμε την ποιότητα των επιθέσεών μας και όχι τον αριθμό των επιθέσεων και να είμαστε πιο αποφασιστικοί και λιγότερο διστακτικοί αμυντικά γιατί απειλούμαστε στα τελευταία παιχνίδια σε επιθέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αμυντική ποιότητα της ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.