Header Ads


«Οι οπαδοί της Τσίβας απαιτούσαν Αλμέιδα αλλά υπογράφει μέχρι το 2024 στην ΑΕΚ»

«Οι οπαδοί της Τσίβας απαιτούσαν Αλμέιδα αλλά υπογράφει μέχρι το 2024 στην ΑΕΚ»


Στα βασικά θέματα των ΜΜΕ του Μεξικού η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ – Διαβάστε τι γράφουν

Ένα από τα βασικότερα θέματα που παίζουν τούτη την ώρα στο Μεξικό, είναι η οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνια με την Ένωση. 




Η ιστοσελίδα bolavip, αφιερώνει μεγάλο άρθρο στις εξελίξεις με τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος ως γνωστόν αποτελούσε το διακαή πόθο των οπαδών της Τσίβας, με την οποία την τριετία 2015-2018 είχε κατακτήσει πέντε τίτλους, ενώ παράλληλα φαίνεται να υπήρξε μεγάλη πρόταση προς τον ίδιο και από την Κρουζ Αζούλ, επίσης ομάδα του Μεξικού.



«Ο Ματίας Αλμέιδα, έχει τακτοποιήσει τα πάντα για να είναι προπονητής άλλης ομάδας, οπότε δεν θα αναλάβει ξανά την Τσίβας. Μετά από πολλή θλίψη και απογοήτευση, φάνηκε ότι οι οπαδοί της Τσίβας θα είχαν επιτέλους αυτό που ήθελαν: Τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο. Αλλά, τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των οπαδών απαιτούσε την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα, εκείνος υπογράφει στην ΑΕΚ συμβόλαιο μέχρι το 2024 με προοπτική επέκτασης για άλλον έναν χρόνο», αναφέρουν στο Μεξικό, που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στην κόντρα που υπήρχε ανάμεσα σε Αλμέιδα και στη διοίκηση της Τσίβας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.