Header Ads


Η ΑΕΚ ανανεώσε ως το 2023 στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ ανανεώσε ως το 2023 στο ΟΑΚΑ!


Τι σημαίνει αυτό ενόψει της μετακόμισης της ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά» - Όλα τα δεδομένα, ο λόγος που η ΑΕΚ προχώρησε στην ανανέωση με το ΟΑΚΑ!

Το ΟΑΚΑ θα παραμείνει έδρα της ΑΕΚ μέχρι την οριστική «μετακόμιση» της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά». 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπεγράφη η σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» από την ΑΕΚ, έως τις 31/12/2022. Η τρέχουσα, ετήσια σύμβαση ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.




Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για να μπει στο νέο γήπεδό της. 

Το θέμα αφορά κυρίως τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της -εφόσον εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Conference League- που ήταν γνωστό ότι δεν θα προλάβαινε να τα δώσει στην «Αγιά Σοφιά». 

Ωστόσο, με το ΟΑΚΑ προκύπτουν άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα η συναυλία των Iron Maiden στις 16/7, πολύ κοντά στους πρώτους αγώνες του Β΄ προκριματικού του Conference League (21/7). Επίσης, υπάρχει και το θέμα της «υπερειδικής» διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις 2022 τον Σεπτέμβριο που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.



Προφανώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι την τελευταία ημέρα της μεγάλης αλλαγής. 

Κι αυτή θα γίνει, με βάση το χρονοδιάγραμμα, το Σεπτέμβριο του 2022. Ήδη μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το test event κι ένα σπουδαίο φιλικό στα εγκαίνια. 



Θα εκκρεμεί ακόμα η αδειοδότηση της UEFA που θα προκύψει μετά από επιθεώρηση σε επίσημο αγώνα, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να καταγράψει πώς λειτουργεί το γήπεδο σε μια «κανονική» ημέρα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.