Header Ads


Survivor Αποχώρηση Spoiler 29/3: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Survivor Αποχώρηση Spoiler 29/3: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!


Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler - Δεν φεύγει η Τζο Μαριδάκη - Δείτε ποιος αποχωρεί αύριο
Σκληρή μάχη έγινε όπως φαίνεται στο Survivor Όπως συμβαίνει πάντα για το ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. τα προγνωστικά έπεσαν ξανά τελείως έξω. Δεν σας το κρύβω πως δεν το περίμενα με τίποτε.



Οι Κόκκινοι το βράδυ της Δευτέρας έχασαν και τη δεύτερη ασυλία, κάτι που τους έφερε με τρεις υποψήφιους για αποχώρηση. Οι κόκκινοι βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, όλους δικούς του.

Συγκεκριμένα, μετά την Μυριέλλα που ήταν υποψήφια, ακολούθησε από την κάλπη ο Απόστολος Ρουβάς. Στη συνέχεια μάλιστα κατηγορήθηκε η πρώτη ότι έστησε την ψηφοφορία, κάτι που βλέπουμε ξεκάθαρα στο αποψινό trailer του Survivor. Γεγονός που δεν μοιάζει πιθανό, αν με ρωτάτε.

Τέλος η Τζο ήταν αυτή που επιλέχθηκε από την Ναυσικά, εξηγώντας τους λόγους της στρατηγικής της και τους λόγους που δεν ήθελε να ψηφίσει κανέναν άλλον. 



Survivor spoiler αποχώρηση 29/3: Ποιος φεύγει;

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό φαίνεται κάθε μέρα προβολής του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν την Τζο να είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor, ωστόσο η μεγάλη ανατροπή έγινε τελικά. Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσει να δίνω εκτίμηση. Δεν πιάνω ούτε βαλσαμωμένο πουλί. Ελπίζω να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. Η εκτίμηση δεν είναι spoiler. Απλώς τη δίνουμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε από προηγούμενες ψηφοφορίες.



Ο καιρός πέρασε, η ψηφοφορία τελείωσε, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και όπως μας αποκαλύπτει ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο το κοινό δε θέλει να κρατήσει μέσα τον Απόστολο Ρουβά. Ο αδερφός του Σάκη είναι τελικώς θα αποχωρήσει.

Τα αρχικά spoilers έκαναν λόγο για την Μυριέλλα Κουρεντή. Έλα που όμως αυτό δεν συνέβη. Ο Απόστολος Ρουβάς είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor.  Μόλις επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο και το επιβεβαίωσε. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.