Header Ads


Σάλος στο Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκλεψε στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας; (pic)

Σάλος στο Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκλεψε στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας; (pic)


Η φωτογραφία που «καίει» την παραγωγή και αποδεικνύει την κλοπή στο αγώνισμα ασυλίας - Δείτε τι έκανε η Ναυσικά
Το Survivor συνεχίστηκε χθες (27/3) με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο που απογείωσε την τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς ήταν γεμάτο από κάθε άποψη, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Η είσοδος των νέων παικτών, ήττα των κόκκινων στο αγώνισμα ασυλίας αλλά και η νίκη της Ναυσικάς στον διαγωνισμό για την ατομική ασυλία σχολιάστηκαν έντονο στα social media.

Η παίκτρια των διάσημων συνεχίζει να απασχολεί το Twitter τόσο με όσα λέει και πράττει όσο και με τις καυτές πόζες της που μοίρασαν «εγκεφαλικά» σε όσους παρακολούθησαν τα όσα έγιναν χθες στο Survivor. Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολιάστηκε, καθώς η νίκη της στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας χαρακτηρίστηκε από ορισμένους ως μια κλοπή.



Πιο συγκεκριμένα, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως η πανέμορφη παίκτρια άργησε να σηκώσει το πόδι της από το έδαφος κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο έναντι των αντιπάλων της που ήδη είχαν το ένα τους πόδι στον αέρα.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τα βάζουν ευθέως με την παραγωγή του παιχνιδιού λέγοντας πως η Ναυσικά απολαμβάνει την εύνοια της προκειμένου να παρατείνει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Η φωτογραφία που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Survivor:




Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τη νίκη της Ναυσικάς:



 Δείτε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας του Survivor:


  Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.