Header Ads


«Sport»: «Ο Χάαλαντ θέλει Μπαρτσελόνα!»

«Sport»: «Ο Χάαλαντ θέλει Μπαρτσελόνα!»


Προβάδισμα έναντι των Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι για ν’ αποσπάσει την πολύτιμη υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport».

Μπορεί να μη διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ (τουναντίον), αλλά η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ως φαβορί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ! Η σεναριολογία για τον πιο καυτό μεταγραφικό στόχο στην Ευρώπη (μαζί με τον Εμπαπέ) συνεχίζεται αδιάκοπα σε Ισπανία και Αγγλία.



Όπως αναφέρει λοιπόν σήμερα η «Sport», προβάδισμα έναντι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για ν’ αποσπάσουν την υπογραφή του έχουν οι «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, τόσο ο ίδιος ο 21χρονος επιθετικός, όσο και το περιβάλλον του έχουν εκφράσει την επιθυμία του να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη.

Στο ίδιο πλαίσιο μάλιστα αναφέρεται ότι υπήρξε πρόσφατα και συνάντηση του Ζουάν Λαπόρτα με τον Μίνο Ραϊόλα, στον οποίο έκανε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων.



Μια προσφορά που -εφόσον την αποδεχθεί για λογαριασμό του πελάτη του- θ' αποφέρει συνολικά 190 εκατ. ευρώ στον Χάαλαντ (με κλιμακωτή καταβολή 20, 30, 40, 50 και 55 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.