Header Ads


Στοίχημα: Με το Over στη Βιτόρια

Στοίχημα: Με το Over στη Βιτόρια


Με το ποδοσφαιρικό κουπόνι να είναι αρκετά περιορισμένο σε παιχνίδια σήμερα Τετάρτη (23/03), το ενδιαφέρον στρέφεται στη Euroleague και το παιχνίδι Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε (21:30) απ’ όπου έρχεται και
το δυνατό σημείο της ημέρας. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.


Αν και είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Άλμπα με 85-68, την Παρασκευή, στη Βιτόρια και διατήρησε τις ελπίδες της για την οκτάδα και τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Σε μεγάλο βράδυ ήταν για ακόμα μία φορά οι Ουέιντ Μπόλντουιν (16π, 7ρ, 10ασ) και Ρόκας Γκεντράιτις (22π, με 9/16 σουτ), συνεπικουρούμενοι από τους Σιμόνε Φοντέκιο (12π, 5ρ, 4ασ), Βάνια Μαρίνκοβιτς (10π) και Ματ Κοστέλο (9π, 7ρ). Στο ίδιο γήπεδο, την Κυριακή, για τη Liga Endesa, επικράτησαν της Μπρεογάν με 89-84.


Στις 3 Μαρτίου ήταν το έσχατο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, όταν και έχασε με 84-79 από την Αναντολού Έφες ως φιλοξενούμενη. Έκτοτε έχουν το απόλυτο σε τρεις αγώνες για το τουρκικό πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 90-81 επί της Μπεσίκτας, την Κυριακή, εντός έδρας. Θα αποφύγουμε να μπλέξουμε με νικητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τους πόντους και θα κρατήσουμε το Over 151.5 πόντους που μοιάζει λογική πρόταση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Euroleague μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.