Header Ads


Στοίχημα: Ποντάρισμα στα γκολ στο “Mestalla”

Στοίχημα: Ποντάρισμα στα γκολ στο “Mestalla”


Πλουσιοπάροχο το κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (02/03) με δυνατά παιχνίδια για τις διοργανώσεις των Κυπέλλων και δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα με το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Η σημερινή μας πρόταση έρχεται από το Κύπελλο Ισπανίας και το παιχνίδι Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην
betshop


Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Copa del Rey, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου αγώνα. Με γκολ του Παουλίστα μόλις στο 4’ η Βαλένθια κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μαγιόρκα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, παίρνοντας το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Μπαρτσελόνα (1-4) και Αλαβές (2-1), επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερα ματς και βρίσκεται στην 9η θέση της Λα Λίγκα μετά το πέρασμα 26 αγωνιστικών.


Από την πλευρά της η Μπιλμπάο έρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, άφησε στην άκρη τη νίκη κόντρα στη Σοσιεδάδ (4-0), που είναι και η μοναδική στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Αμφότερες έχουν ρίξει το βάρος τους στο Κύπελλο και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα με γκολ και περιμένουμε και σήμερα ένα ματς με γκολ εκατέρωθεν.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.