Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρώνει το G/G στο “Ντραγκάο”

Στοίχημα: Καλοπληρώνει το G/G στο “Ντραγκάο”


Πλούσιο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (13/03) με ντέρμπι στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και έναρξη στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και το παιχνίδι Πόρτο - Τοντέλα, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών αγορών στη fonbet.
 
26η Αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, με την Πόρτο να αναζητά αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λυών στο Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα. Πρώτη ήττα μετά από 18 παιχνίδια, πρώτη φορά που δεν σκόραρε μετά από 21 ματς και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς στο γαλλικό νότο την ερχόμενη Πέμπτη. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +6 από τη Σπόρτινγκ και χρειάζεται σήμερα το αποτέλεσμα ψυχολογίας.
 
Στη ζώνη των μπαράζ η Τοντέλα δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπελενένσες εντός έδρας. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι, όπου γνωρίζει ότι χρειάζεται ένα θαύμα. Έχει σκοράρει στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και περιμένουμε ότι μπορεί να βρει και σήμερα τον δρόμο προς τα δίχτυα, προκειμένου να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.