Header Ads


Ματσιούλις: «Η FIBA με δικαίωσε, η ΑΕΚ πλέον μου χρωστάει τα διπλά λεφτά»

Ματσιούλις: «Η FIBA με δικαίωσε, η ΑΕΚ πλέον μου χρωστάει τα διπλά λεφτά»


Ο Γιόνας Ματσιούλις πήρε στα χέρια του την απόφαση της FIBA, η οποία τον δικαιώνει για τα χρωστούμενα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο πρόσωπό του και μιλάει για την τελευταία εξέλιξη.

Ο Γιόνας Ματσιούλις περίμενε καρτερικά. Μέχρι η απόφαση της FIBA να έρθει στα χέρια. Τι αφορά αυτή; Τη δικαίωση του Λιθουανού όσον αφορά τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν από την ΑΕΚ.



«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο αθλητικός δικαστής πήρε την απόφαση ότι η ΑΕΚ δεν μου χρωστάει... Για τη FIBA ήταν ξεκάθαρο, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την απόφαση», είπε στο Gazzetta ο Ματσιούλις, ο οποίος είχε αρνηθεί να έλθει σε νέο διακανονισμό με την ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου.

Η απόφαση για τη δικαίωση της ΑΕΚ βγήκε στις 5 Ιανουαρίου του 2022, με τον αθλητικό δικαστή να δικαιώνει τους κιτρινόμαυρους σε άλλες δύο περιπτώσεις, πέρα του Λιθουανού (Λοτζέσκι, Αγγέλου).



«Δεν ήθελα να κινηθώ κατά της ΑΕΚ και να αναζητήσω αφαίρεση βαθμού, όπως έκαναν άλλοι περσινοί συμπαίκτες μου, αλλά αυτοί πήγαν στον αθλητικό δικαστή λέγοντας ότι δεν μου χρωστάνε. Όταν βγήκε η απόφαση είχα ήδη κινηθεί στη FIBA, με την ΑΕΚ να μου χρωστάει τρεις δόσεις από τον διακανονισμό. Έλαβα μία δόση τον Ιούλιο, άλλη μία τον Αύγουστο και μετά τίποτα», πρόσθεσε ο Ματσιούλις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.