Header Ads


Σάκχοφ: «Πέντε μέρες στο αμάξι ήταν η γυναίκα με την κόρη μου, η οικογένειά μου παραμένει στο Κίεβο»

Σάκχοφ: «Πέντε μέρες στο αμάξι ήταν η γυναίκα με την κόρη μου, η οικογένειά μου παραμένει στο Κίεβο»


Ο Γεβγκέν Σάκχοφ αναφέρθηκε στην περιπέτεια της γυναίκας του με το νεογέννητο παιδί της στην αγκαλιά μέχρις ότου να φτάσει σώα από την Ουκρανία στη Ρουμανία.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε η γυναίκα του παρέα με το νεογέννητο παιδί τους στην Ουκρανία, περιέγραψε μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport» ο Γεβγκέν Σάκχοφ.



Ο χαφ της ΑΕΚ υποστήριξε πως το να φύγει κανείς από την Ουκρανία είναι εξαιρετικό δύσκολο και επίφοβο αφού μπορεί οπουδήποτε να πέσει μια βόμβα, ενώ μίλησε για τους γονείς του και τον αδερφό του που παραμένουν στην πατρίδα του.

«Δεν μπορούσα να παρευρεθώ στη γέννηση της κόρης μου, αν είχα μπει στην Ουκρανία δεν θα έφευγα ποτέ. Η γυναίκα μου και εγώ ζούμε στην Αθήνα, αλλά θέλαμε το μωρό να γεννηθεί στην πόλη μας το Κίεβο. Έτσι, πριν από μερικές εβδομάδες, η Αλόνα επέστρεψε στους γονείς της, κρατήσαμε επικοινωνία τηλεφωνικά. Εν τω μεταξύ, συνέχισα να προπονούμαι, αλλά ήμουν έτοιμος να πετάξω στην Ουκρανία όταν επρόκειτο να γεννήσει», ανέφερε αρχικά περιγράφοντας την κατάσταση στην χώρα του όταν ακόμη όλα έβαιναν καλώς.
ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.