Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς!


Πάντα σε πρώτο πλάνο ο Φερνάντο Σάντος αλλά η ΑΕΚ δουλεύει ήδη και εναλλακτικές περιπτώσεις - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς!

Ο Φερνάντο Σάντος πάντα στο επίκεντρο, ενώ από την Ένωση μίλησαν και για τον Σέρβο τεχνικό και γενικά η διαδικασία για τον προπονητή της νεάς σεζόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη...



Με την ανακοίνωση της ανάθεσης της τεχνικής ηγεσίας στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο μέχρι το τέλος της σεζόν, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως άμεσα ξεκινούσε και η διαδικασία ανεύρευσης του νέου μόνιμο προπονητή της ομάδας, εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτή όντως είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν αφορά αποκλειστικά το δεδομένο στόχο που λέγεται Φερνάντο Σάντος. Εξετάζονται κι άλλες επιλογές, καθώς η προοπτινή επιστροφής του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας έχει τις δυσκολίες της. Κι ακόμη κι αν η διάθεση είναι θετική κι από τις δύο πλευρές, είναι πολλές οι προϋποθέσεις που πρέπει να κολλήσουν, για να προχωρήσει. Και η ΑΕΚ δε μπορεί να δώσει χρόνο στον οποίοα αποκλειστικά θα είναι στραμμένη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει αναγνωριστική επαφή για τη περίπτωση του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. Ο 53χρονος Σέρβος τεχνικός στα τέλη του 2021, πήρε «διαζύγιο» με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ πίσω του έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα καριέρα ήδη. Με τίτλους ως προπονητής της Παρτιζάν και με δύο ανόδους από την Championship στην Premier League, με Γουότφορντ και Φούλαμ αντίστοιχα.



Ως ποδοσφαιριστής ξεχώρισε ως βασικό μέλος της μεγάλης ομάδας της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που έφτασε μέχρι τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, ενώ στις αρχές του 21ου αιώνα αγωνίστηκε και στη Τσέλσι, όπου μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Γιοκάνοβιτς είναι πιθανότατα μια από τις περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για ενδεχόμενα και πιθανότητες, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ενδεικτικό του επιπέδου που θέλει να κινηθεί η ΑΕΚ.

Το βέβαιο είναι πως στην Ένωση δε θέλουν να φτάσουν πολύ μακριά όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, με το κρισιμο θέμα του νέου τεχνικού σε εκκρεμότητα. Το ενδιαφέρον για τον Σάντος, σίγουρα σημαίνει πως ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που έτσι κι αλλιώς βάζουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας, θα το δώσουν. Ωστόσο είτε αμέσως μετά ο Σάντος θα δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, είτε θα δώσουν προτεραιότητα σε άλλες περιπτώσεις που αναγκαστικά πρέπει να δουλεύονται παράλληλα. Σε αυτό το πλαίσιο σίγουρα εντάσσεται και η αναγνωριστική επαφή με έναν προπονητή υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Γιοκάνοβιτς.



Τέλος, δε πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στην ΑΕΚ να είναι σε θέση να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τη περίπτωση του Σάντος, πριν το χρονικό όριο που βάζουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδας της Πορτογαλίας. Ξεκάθαρη εικόνα είτε για καλό όσον αφορά τον ίδιο τον Σάντος, είτε για την ανάγκη να προχωρήσουν κι ακόμη και να κλείσουν άμεσα με άλλον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.