Header Ads


Έρχεται και παίζει με ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ!

Έρχεται και παίζει με ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ!


Τον τρόπο μετακίνησης του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ από τη Ρωσία στην Ελλάδα εξετάζουν στην ΑΕΚ, η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον έχει στη διάθεσή της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Προ των πυλών μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ. 

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο -αλλά και σημαντικό- που απομένει είναι ο τρόπος που θα έρθει στην Ελλάδα ο πολύπειρος χαφ. 



Μάλιστα, από τις τάξεις του «δικεφάλου» γίνεται προσπάθεια ο νυν άσος της Κράσνονταρ να προλάβει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την άλλη Κυριακή (20/3) στο ΟΑΚΑ!

Βέβαια, τα πράγματα σε ό, τι αφορά τη μετακίνηση του Κριχόβιακ στην πατρίδα μας μόνο απλά δεν είναι, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Οι επιλογές που έχει ο 32χρονος Πολωνός είναι δύο: Είτε να μεταβεί σε κάποια πόλη κοντά στα σύνορα και να περάσει οδικώς σε άλλη χώρα και από εκεί αεροπορικώς στην Ελλάδα είτε να πάει στο Ντουμπάι κι από εκεί -μέσω Εμιράτων χωρίς να περάσει από την Ευρώπη- να έρθει απευθείας στην Αθήνα. Βεβαίως, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της απευθείας οδικούς μετάβασης από τη Ρωσία στην Ελλάδα, κάτι που όμως δεν είναι εύκολο.



Όπως και να 'χει, είναι δεδομένη η πρόθεση των ιθυνόντων της ΑΕΚ να τρέξουν τις εξελίξεις και να έχουν τον Κριχόβιακ στη διάθεσή τους από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. 

Έτσι ώστε με 2-3 προπονήσεις να προλάβει να δηλώσει «παρών» για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς. Εξάλλου, βρίσκεται σε φουλ φόρμα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.