Header Ads


Αρχηγικό ξέσπασμα Αραούχο στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Αρχηγικό ξέσπασμα Αραούχο στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Ξέσπασε ο Σέρχιο Αραούχο στα αποδυτήρια - Βούρκωσε από τις φωνές και την απόγνωση, όλα οσα είπε στους συμπαίκτες του!

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους που μπορεί φίλος της ΑΕΚ να νιώθει χαρούμενος και περήφανος.

Ένα παιδί από την Αργεντινή, που νιώθει… ΑΕΚ, έχει δεθεί με το κλαμπ και τον κόσμο και καταθέτει και την ψυχή του σε κάθε αγώνα. Είτε πάρει την μπάλα, είτε χρειαστεί απλά να τρέχει όπως στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ.



Πολλές φορές στο τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο «Τσίνο» εμφανίστηκε να δυσανασχετεί με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ΑΕΚ και το πως ανταποκρίνονταν οι συμπαίκτες του στις απαιτήσεις του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε χαρακτηριστική είναι η εικόνα του Αργεντίνου την ώρα που πίεζε μπροστά, να κάνει κίνηση και στους υπόλοιπους παίκτες της Ένωσης να πιέσουν ψηλά για να αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ σε λάθος. Για την όλη εικόνα του ο Αραούχο αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ στο φινάλε του ματς, παρά την ήττα με 0-1 που προσέθεσε ακόμη μία μαύρη σελίδα στο φετινό βιβλίο της Ένωσης. Ο ίδιος βουρκωμένος χαιρέτισε τον κόσμο και ζήτησε συγγνώμη με τον τρόπο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν τους έδωσε χαρά για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Αραούχο στα αποδυτήρια

Ο Αραούχο μπαίνοντας στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ, μετά το φινάλε, ξέσπασε. «Δεν γίνεται άλλο αυτό! Δεν γίνεται να έχουμε τέτοια νοοτροπία! Δεν μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο ούτε μία χαρά και αυτοί έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν!». Όσοι τον είδαν εντός αποδυτηρίων αντιλήφθηκαν ένα άνθρωπο που μιλούσε βουρκωμένος, με το συναίσθημα του μπροστά και καθόλου για λόγους εντυπωσιασμούς προς όλους. Κάποιοι έσπευσαν πάνω του να τον ηρεμήσουν γιατί ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Και μετά από ώρα τα κατάφεραν.



Μόλις ο Αραούχο βγήκε έξω από τα αποδυτήρια και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του είδε αρκετό κόσμο και κυρίως παιδιά, να τον περιμένουν για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Και κατάφερε να μπει στο όχημα μετά από περίπου 10 λεπτά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.