Header Ads


Πρόσκληση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη «Μαθητική Εξέδρα»

Πρόσκληση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη «Μαθητική Εξέδρα»


Από τις 7 Νοεμβρίου 2015, και την αναμέτρηση ΑΕΚ-Καβάλα (στο ΟΑΚΑ), η «Μαθητική/Παιδική Εξέδρα» παγιώθηκε σε θεσμό.

Η επιτυχία του εγχειρήματος πρωτοφανής για το επαγγελματικό μπάσκετ και οδόσημο και για άλλες κοινωνικές ομάδες. Με την επιστροφή στη σχετική κανονικότητα, αφού η υγειονομική κρίση είχε αναχαιτίσει κάθε τέτοια προσπάθεια, η ΑΕΚ BC επιθυμεί εκ νέου να εξελίξει τους αγώνες της σε γιορτή, με βασικούς προσκεκλημένους της τους λιλιπούτειους μαθητές ή αθλητές, αυτή τη φορά με προορισμό το ΣΠΙΤΙ μας, το Κλειστό των Άνω Λιοσίων, που φιλοδοξούμε σταδιακά με τις παρεμβάσεις μας να μετατραπεί σε Παλάτι της «Βασίλισσας». Σε αρκετά ματς άλλωστε έχουν αφήσει σποραδικά το αποτύπωμά τους μαθητές και αθλητές Σχολείων και Ακαδημιών και στην τρέχουσα περίοδο.


Η «Μαθητική Εξέδρα» και επισήμως πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας μας το πιο πρόσχαρο κοινό της.


Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC προσκαλεί/καλεί τους υπευθύνους Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν αθλητές ή μαθητές τους στις επόμενες αναμετρήσεις των Άνω Λιοσίων να αποστείλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tickets@aekbc.gr.


Για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλ. 210-2821008.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.