Header Ads


Το νέο πλάνο Μελισσανίδη για την ΑΕΚ με... Μαρτίνς!

Το νέο πλάνο Μελισσανίδη για την ΑΕΚ με... Μαρτίνς!


Το νέο πλάνο της ΑΕΚ, ο...Μαρτίνς και ο Σάντος - Οι πρώτες σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη
Νέο πλάνο στην ΑΕΚ το οποίο θα "αντιγράφει" τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί στην Ένωση έχουν αποφασίσει να κινηθούν στο... μονοπάτι των Πειραιωτών που τους δικαίωσε απόλυτα, πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις και η μεγάλη αλλαγή με τον επόμενο προπονητή.



Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μπορεί να ξεκίνησε με το… αριστερό στην ΑΕΚ, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ ούτε με παίκτη παραπάνω στο ΟΑΚΑ, ωστόσο για τον Έλληνα κόουτς έγιναν μόνο θετικά σχόλια για το ντέρμπι.

Μάλιστα, στην Ένωση τον χαρακτηρίζουν ως κανονικό τεχνικό, με εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο δεν είναι και… μάγος για να τα αλλάξει όλα μέσα σε μία μέρα. Και για αυτό ανέλαβε σε μια περίοδο που η ομάδα δεν χρειάζεται άλλα πειράματα.

Η αλήθεια είναι ότι οι Κιτρινόμαυροι πάντως ψάχτηκαν με τον Φαν'τ Σιπ, ο Ολλανδός δεν ήταν αρνητικός για συνεργασία, αλλά η ΠΑΕ δεν ήθελε να δεσμευτεί για συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι. Προφανώς ο Φαν'τ Σιπ δεν ήθελε να έρθει για λίγα ματς και να κριθεί σε δύο-τρεις μήνες, αλλά σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις δείχνουν πως, αν μη τι άλλο, ο Μελισσανίδης αναγνωρίζει ότι το ρίσκο με τον Γιαννίκη δεν προχώρησε.



Πότε αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή, που θα αναλάβει δηλαδή από τη νέα αγωνιστική περίοδο; Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα τέλη Μάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του Φερνάντο Σάντος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Πάνω-κάτω στο στιλ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κινηθεί η ΑΕΚ, δηλαδή, που είχε φέρει πολύ νωρίς στον Ολυμπιακό τον Πέδρο Μαρτίνς και έκανε από νωρίς τον σχεδιασμό για την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι. Με την ευκαιρία να θυμίσουμε κάτι εδώ: Την πρώτη του χρόνια, ο Μαρτίνς δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά στηρίχτηκε και από την επόμενη σεζόν πήρε για τα καλά μπρος.



Είτε ο Σάντος είτε κάποιος άλλος "τύπου Σάντος" προπονητής πάντως, θα έρθει και αναμένεται να έχει αυξημένο ρόλο σε μεταγραφές σχεδιασμό. Πιο πολύ στο στιλ τού μάνατζερ όπως τους βλέπουμε στο αγγλικό ποδόσφαιρο δηλαδή - Για αυτό χρειάζεται να έρθεις ένας προπονητής που να έχει κεφάλαιο, εκτόπισμα, αλλά και ικανότητα στη διαχείριση. Και όχι μια ακόμα περίπτωση τύπου Γιαννίκη...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.