Header Ads


Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Η καριέρα ως ποδοσφαιριστής, το μόντελινγκ και επιχειρηματίας βιολογικών τροφίμων

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Η καριέρα ως ποδοσφαιριστής, το μόντελινγκ και επιχειρηματίας βιολογικών τροφίμων


Άγνωστες πτυχές του Κριχόβιακ - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ - Τι εταιρείες έχει ως επιχειρηματίας
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ετοιμάζει βαλίτσες, όπως φαίνεται για την Ελλάδα και σας παρουσιάζουμε κάποια στοιχεία από τη ζωή του Πολωνού άσου που, ενδεχομένως αρκετοί να μην γνωρίζουν.



Κατ' αρχήν έχει προσωπική συμφωνία με την Adidas και ενώ προηγουμένως είχε συμβόλαιο με τη PUMA. Είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας Balamonte που σχεδιάζει ανδρικά ρούχα. Καταστήματα της εν λόγω εταιρείας υπάρχουν στη Βαρσοβία και στο Πόζναν, ενώ αρκετά ρούχα έχει σχεδιάσει ο ίδιος όντας και μοντέλο επίδειξης γι' αυτά.

Το 2019 έγινε μέτοχος στη star up εταιρεία podioom, ενώ το 2020 ίδρυσε την εταιρεία BioGol που ασχολείται με την  παραγωγή βιολογικών τροφίμων.




Το 2016 εμφανίστηκε σε διαφημιστική καμπάνια προώθησης των ρολογιών της μάρκας Albert Riele μαζί με το μοντέλο από τη Γαλλία, Σέλια Ζονάτ που είναι και η σύζυγός του από το 2019 έχοντας σχέση από το 2011. Εμφανίστηκε και στην καμπάνια της Samsung Smart TV, καθώς και στην καμπάνια του διεθνούς χρηματιστηριακού οίκου X-Trade Brokers.

Γνωρίζει τέσσερις ξένες γλώσσες. Συγκεκριμένα, μιλά αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, αλλά και ρωσικά. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως τους πρώτους μήνες της παραμονής του στη Μόσχα, πήγαινε σε αγώνες με ένα σημειωματάριο στο οποίο έγραφε νέες λέξεις χρήσιμες για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.




Είναι κολλητός με τον Σέσνι με τον οποίο γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν στις εθνικές ομάδες νέων της Πολωνίας Οι καλές τους σχέσεις και η αμοιβαία αίσθηση του χιούμορ έχουν μεταξύ άλλών γίνει αντικείμενο θαυμασμού στα social media. Το 2018 συμμετείχαν στην κοινωνική καμπάνια "Be a buddy, not tease" που διοργάνωσε το Cartoon Network.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.