Header Ads


«Παράνομη η συμμετοχή του Κριχόβιακ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ»

«Παράνομη η συμμετοχή του Κριχόβιακ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ»


Εκτός τόπου και χρόνου οι Ρώσοι σχετικά με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Βλέπουν… φαντάσματα οι Ρώσοι και κάνουν λόγο για παράνομη συμμετοχή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.



Συγκεκριμένα, υπήρξε ρεπορτάζ του αρχισυντάκτη της ρωσικής αθλητικής εφημερίδας «Sport Express», Αλεκσάντερ Μπομπρόβ, ο οποίος ανέφερε «πώς είναι δυνατόν η ΑΕΚ να χρησιμοποίησε τον Κριχόβιακ και γιατί ο Πολωνός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο;»

Ο Μπομπρόβ ανέφερε ότι ο Κριχόβιακ δεν μπορούσε να παίξει την Κυριακή και όλα αυτά λόγω της μη επιβεβαίωσης του δανεισμού στην Ελλάδα την ημέρα του αγώνα επισημαίνοντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία την παρέλαβε την Δευτέρα.

Πάντως, δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ φρόντισε για όλα τα τυπικά πριν παρουσιάσει επίσημα τον Κριχόβιακ και χρησιμοποιήσει τον παίκτη. 



Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ακόμα ένα από τα πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πολωνό μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που άσκησε το δικαίωμα που έδωσε η FIFA για αποχώρηση από το ρωσικό ποδόσφαιρο, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.