Header Ads


Οργισμένη ανακοίνωση από ΑΕΚ για Ματσιούλις: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς, πιέσεις κι άλλες μεθοδεύσεις - Θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη»

Οργισμένη ανακοίνωση από ΑΕΚ για Ματσιούλις: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς, πιέσεις κι άλλες μεθοδεύσεις - Θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη»


Η ΚΑΕ ΑΕΚ περνάει στην αντεπίθεση μετά τα όσα ανέφερε ο Γιόνας Ματσιούλις στη συνέντευξή του

Η ΑΕΚ μετά από μια μακρά περίοδο που δεν ασχολιόταν με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιόνας Ματσιούλις.

Στην περί ου ο λόγος συνέντευξη, ο Λιθουανός πρώην αθλητής της «Βασίλισσας» φέρεται να προέβη σε ανακριβείς και προσβλητικές εκφράσεις τόσο προς την ομάδα όσο και προς τον Μάκη Αγγελόπουλο προσωπικά.



Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή τα όσα φέρεται να δήλωσε πρώην αθλητής μας σε ιστοσελίδα, η ΑΕΚ BC ανακοινώνει τα κάτωθι:

Καταρχήν, η επίκληση του αθλητή στον αποθανόντα πατέρα του μας λυπεί.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι έχουμε αποδείξεις πως ο Οργανισμός όχι μόνο διευκόλυνε τον αθλητή στο ταξίδι του στη Λιθουανία για την κηδεία του πατέρα του, τον Μάρτιο του 2021, αλλά και αντιμετώπισε το σοβαρό αυτό προσωπικό του ζήτημα με τον προσήκοντα σεβασμό, αξιολογώντας το με βάση ανθρώπινα κριτήρια.

Μας λυπεί επίσης, που ένας αθλητής με τεράστια επαγγελματική διαδρομή και αδιαμφισβήτητη αξία φέρεται να παρασύρθηκε από τα γνωστά παράκεντρα κατασυκοφάντησης της ΑΕΚ BC, τα οποία έχουν κηρύξει προ πολλού «πόλεμο» εναντίον μας με προφανή στόχο, το εύρος του οποίου θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα. Πρόδηλο είναι, ότι υποψιαζόμαστε όλους όσοι κρύβονται πίσω από υποκινούμενες δηλώσεις (όπως οι αναληθείς χαρακτηρισμοί του αθλητή) και δημοσιεύματα. Για του λόγου το αληθές η χθεσινή (προφητική ; ) μεταμεσονύχτια ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ BC, στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο οποίος συνιστούσε «ψυχραιμία σε ό,τι (θα) λέγεται/γράφεται (για την ΑΕΚ)».

Σημαντικό είναι επίσης και το χρονικό σημείο της δημοσίευσης, που αφορούσε στις δηλώσεις, ήτοι λίγες ώρες μετά από ένα επεισοδιακό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ όπου συζητήθηκαν σοβαρά θέματα επί της διαδικασίας αδειοδότησης από την Επιτροπή Αξιολόγησης, αλλά και υποθέσεις καταγγελιών πρώην αθλητών μας.



Τα παραπάνω συνιστούν ακόμη μία ξεκάθαρη προσπάθεια επηρεασμού του Αθλητικού Δικαστή. Θυμίζουμε για πολλοστή φορά, ότι η διαδικασία ελέγχου από την Επιτροπή Αξιολόγησης και από τον Αθλητικό Δικαστή, αφορά αυστηρά και μόνο σε υποχρεώσεις των ΚΑΕ προς αθλητές για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Σχετικά με τις ακατανόμαστες εκφράσεις, που φέρεται να χρησιμοποίησε ο πρώην αθλητής μας για τον μεγαλομέτοχο κ. Μάκη Αγγελόπουλο, η νομική υπηρεσία μας τις αξιολογεί, αλλά προφανώς θ’ αποφανθεί οσονούπω η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγει τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η ΚΑΕ.



Τέλος, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς, πιέσεις και άλλες μεθοδεύσεις. Η ΑΕΚ ΒC μαθημένη να ξεπερνά κάθε σκόπελο, γνωρίζει καλά πώς θα τακτοποιήσει της εκκρεμότητές της, και συνιστά υπομονή, και επιπλέον προετοιμάζει από τώρα την ομάδα της επόμενης περιόδου (όπως απεδείχθη και με την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Φλιώνη), αλλά και τις δράσεις για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του ενδόξου Σωματείου μας με επίκεντρο το νέο Γήπεδο-Σπίτι μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.