Header Ads


Έρχεται η «στιγμή» του Φράνσον!

Έρχεται η «στιγμή» του Φράνσον!


Ο Αλεξάντερ Φράνσον ανεβάζει ρυθμούς αυτή την εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα μπει και αυτός στο ροτέισον των χαφ της ΑΕΚ προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.

Ο τελευταίος επίσημος αγώνας στον οποίο έπαιξε ο Αλεξάντερ Φράνσον ήταν το ματς της Νόκερπινγκ με την Γκέτεμποργκ (1-2) στις 4 Δεκεμβρίου του 2021. 



Η συνολική του αποχή από την αγωνιστική δράση είναι στους τρεις μήνες και κάτι μέρες και όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, η κατάσταση στην οποία ήρθε στην ομάδα είναι ανάλογη με αυτή που βρίσκονται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές γύρω στον Αύγουστο. 

Μόνο που ο Σουηδός, σε αντίθεση με τους… Έλληνες τον Αύγουστο, δεν έχει κάνει προετοιμασία σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η μοναδική «προετοιμασία» που έχει κάνει είναι το τελευταίο διάστημα στα Σπάτα με την ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να τον φέρει -όσο είναι δυνατό- κοντά στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Πλησιάζει η στιγμή της ενεργοποίησης του Σουηδού

Αυτή την περίοδο ο Φράνσον πάει αρκετά καλά και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπει και αυτός στο ροτέισον των χαφ της ΑΕΚ για να προσθέσει τα δικά του στοιχεία στον ταλαιπωρημένο άξονα της μεσαίας γραμμής της «Ένωσης». Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η στιγμή να έρθει και την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο και στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής του 27χρονου Σουηδού κατά τη διάρκεια του ντέρμπι και εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν.



Προτιμήθηκε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα με την πρώτη ομάδα

Παρότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχε το ενδεχόμενο να παίξει ο Σουηδός στον αγώνα της ΑΕΚ Β με τον Διαγόρα στη Ριζούπολη για να πάρει ρυθμό, τελικά αποφασίστηκε να κάνει όλη την εβδομάδα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αφενός για να ενσωματωθεί όσο το δυνατό καλύτερα σε αυτή και να είναι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι και αφετέρου γιατί υπάρχουν ήδη σημαντικές απουσίες σε ότι αφορά τους χαφ.

Κανείς δεν περισσεύει από το ροτέισον

Ο άξονας της ΑΕΚ είναι δεδομένα το νούμερο ένα πρόβλημα της ομάδας και κάθε προσθήκη στο ροτέισον μέχρι το τέλος της σεζόν ενδεχομένως να αποδειχθεί σημαντική. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ένας προπονητής ο οποίος όχι μόνο δεν είναι αρνητικός στο άνοιγμα του ροτέισον αλλά το ψάχνει αρκετά για να βρει τα σωστά κομμάτια του παζλ για το κάθε παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την πρώτη χρησιμοποίηση -σε σοβαρό παιχνίδι- του Εχσάν Χατζισαφί σε ρόλο χαφ. 



Στο ίδιο πλαίσιο θα δούμε και τον Φράνσον στα επόμενα ματς, αφού κανείς δεν περισσεύει και ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη πρέπει να εξασφαλιστεί. 

Κάτι που για να γίνει πρέπει να καμουφλαριστεί η νούμερο ένα αδυναμία της ΑΕΚ που είναι τα χαφ της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.