Header Ads


Επιστροφή Μπρούνο Άλβες «ψήνει» η ΑΕΚ!

Επιστροφή Μπρούνο Άλβες «ψήνει» η ΑΕΚ!


Ο Πορτογάλος είναι στα υπ’ όψιν για θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης – Θετικός σε αυτή την προοπτική και ο Μπρούνο!

Η ΑΕΚ εκτός φυσικά από προπονητή έχει να «τρέχει» και υποθέσεις που αφορούν το οργανόγραμμά της. Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στη στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ένας από τους ανθρώπους που είναι στα υπ’ όψιν είναι ο Μπρούνο Άλβες! 



Ο Πορτογάλος το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι όχι μόνο να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει, λοιπόν, στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ να συζητήσουν μαζί του για μία θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης. 

Επίσης και ο ίδιος ο Μπρούνο φέρεται θετικός σε μία τέτοια προοπτική… Ειδικά, μάλιστα, πως σίγουρα σε περίπτωση που η ΑΕΚ φέρει πίσω τον Σάντος, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει μαζί του και ο Άλβες!



Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι πάντα στο μυαλό της ΑΕΚ για μία θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ωστόσο, ο Ουκρανός δεν έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.