Header Ads


Αμφίβολος ο Βέλεθ ενόψει ΑΕΚ!

Αμφίβολος ο Βέλεθ ενόψει ΑΕΚ!


Ο Φραν Βέλεθ δεν έχει μπει ακόμα στις προπονήσεις και θα κριθεί την τελευταία στιγμή το αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ στη Λεωφόρο - Πανέτοιμοι οι Γκατσίνοβιτς και Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με ένα σημαντικό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο Φραν Βέλεθ νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για τον λόγο αυτό ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ ταλαιπωρείται αρκετό καιρό από αυτό το θέμα και για τον λόγο αυτό στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα πηγαίνει πιο συντηρητικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παρουσία του στο ντέρμπι της Κυριακής θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

Παράλληλα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Ιωαννίδης - Γκατσίνοβιτς και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. 

Επιπρόσθετα, πανέτοιμος είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος διεκδικεί και θέση στην ενδεκάδα. 

Επίσης και σήμερα έκανε ατομικό ο Μακέντα, ο οποίος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση επανήλθαν οι Ιωαννίδης, Γκατσίνοβιτς, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχαν. Ο Βέλεθ ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Μακέντα, Αγιούμπ έκαναν ατομικό και ο Λούντκβιστ θεραπεία.» 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.