Header Ads


Επαφές Μελισσανίδη με ξένο γνωστό προπονητή για την ΑΕΚ!

Επαφές Μελισσανίδη με ξένο γνωστό προπονητή για την ΑΕΚ!


Όνομα που θα "φτιάξει" τον κόσμο, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι! Η Ένωση εξετάζει ξανά μία περίπτωση που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς είχαν φτάσει μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία πριν από τους λίγους μήνες.  

Μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη και την προσωρινή.. αναβάθμιση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει καλοκαιριού.



Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για κόουτς με μεγάλη εμπειρία, που θα… τραβήξει τα φώτα πάνω του και ο οποίος θα μπορέσει να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες, μπαίνοντας και στο νέο της γήπεδο.





Με εξαίρεση το όνομα του Φερνάντο Σάντος, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλλο σενάριο, μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα η εφημερίδα REAL NEWS, αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξετάζει και πάλι την περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, τον οποίο ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι πριν καταλήξει στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές, καθώς το συμβόλαιό του με την Αλ Αϊν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι!

Ο Ρεμπρόφ έγινε ευρύτερα γνωστός ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου και στην Εθνική Ουκρανίας της δεκαετίας του ’90, προτού παίξει στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.



Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου το 2009, ενώ το 2010 πήγε ως βοηθός προπονητής στην Εθνική Ουκρανίας. Ως πρώτος προπονητής έχει προπονήσει τη Ντιναμό Κιέβου με την οποία πήρε 2 πρωταθλήματα Ουκρανίας τη σεζόν 14/15 και 15/16, 2 κύπελλα Ουκρανίας τις σεζόν 13/14 και 14/15, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ τη ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017. Ο Ρεμπρόφ έκανε ένα πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία καθώς έκατσε για 38 αγώνες στον πάγκο της Αλ Αχλί.


O 47χρονος πλέον Ουκρανός προπονητής εργαζόταν από το 2018 στην Φερεντσβάρος οδηγώντας τη πέρυσυ για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League, περνώντας τέσσερις προκριματικούς γύρους, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Αϊν στη Σαουδική Αραβία.



Ως προπονητής ο 46χρονος Ουκρανός είναι κάτοχος του διπλώματος της ΟΥΕΦΑ «UEFA Pro Licence», σύμφωνα με το Transfermarkt η μέση χρονική διάρκεια παραμονής του σε ομάδες είναι κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Ο Ρεμπρόφ αρέσκεται στο να παρατάσσει τις ομάδες του σε σχήμα 4-2-3-1, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι το μοναδικό σύστημα που χρησιμοποιεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.