Header Ads


Το επεισόδιο με Άμραμπατ πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Το επεισόδιο με Άμραμπατ πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ακόμη ένα δείγμα της προβληματικής κατάστασης εντός ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αυτή την σεζόν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και ένα τελευταίο που προστέθηκε είναι και αυτό του Νορντίν Άμραμπατ.

Ο Μαροκινός επιθετικός της ΑΕΚ δημοσίως ανέφερε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Και να πάει στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το «voetbalprimeur» ο 35χρονος μίλησε σε ολλανδική εκπομπή και ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή της Ουτρέχτης να τον έχει στα υπόψιν του.



«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», λέει ο έμπειρος εξτρέμ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Αμραμπατ, με τον 35χρονο εξτρέμ να τονίζει: «Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν.

Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άμραμπατ περί αποχώρησής του από την ΑΕΚ και επιστροφή στην Ουτρέχτη δεν ήχησαν καθόλου καλά ούτε στους ανθρώπους της ομάδας, ούτε φυσικά και στον κόσμο.

Αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που κατάλαβε ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «Σκέψου πριν μιλήσεις».


Γνώριζαν στην ΑΕΚ πριν το Άμραμπατ

Στην ΑΕΚ πάντως αρκετοί γνώριζαν για το σκεπτικό του Νορντίν Άμραμπατ.

Πριν καιρό μάλιστα παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο που έμεινε η «κιτρινόμαυρη» αποστολή ο Μαροκινός σε μία φάση εκνευρισμού του φώναζε «Εγώ θα φύγω έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι. Θα πάω στην Ολλανδία. Δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα…».



Και άπαντες είχαν αντιληφθεί ότι ο Άμραμπατ παρότι έχει συμβόλαιο και για την σεζόν 2022/23 είναι… φευγάτος.

Τόσο που δύσκολα μπορεί να τον κρατήσει το συμβόλαιο που έχει με την Ένωση.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι αν δεν θέλει να μείνει σε μία ομάδα ένας ποδοσφαιριστής, σπανίως γίνεται το αντίθετο…

Έτσι, η ΑΕΚ σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα Άμραμπατ ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου δεδομένα πια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα εντός της ομάδας, ενώ ο Βασίλης Δημητριάδης προς τιμήν του είχε αποχωρήσει μόνος του πριν λίγο καιρό.

Ο τεχνικός και εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ αδυνατούν να διαχειριστούν το ανθρώπινο δυναμικό, αδυνατούν να δημιουργήσουν το απαιτούμενο (καλό) κλίμα στο εσωτερικό προς όφελος του κλαμπ.


Το επεισόδιο στα Σπάτα

Άλλωστε κανείς εντός ΑΕΚ δεν μπορεί να παραβλέψει και το μίνι επεισόδιο σε προπόνηση στα Σπάτα, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Επεισόδιο που ευτυχώς δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όπως και ότι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μαζί με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ εδώ και μήνες είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους με διάφορες μορφές και δείχνουν να είναι «ξένα» σώματα στην ομάδα. Ειδικότερα μετά την αποτυχία της Ευρώπης και τον αποκλεισμό από την Βελέζ, αλλά και αργότερα σε διάφορα περιστατικά.

Και μένει να φανεί πως όλα αυτά θα επηρεάσουν την ΑΕΚ εν μέσω των κρίσιμων αγώνων στα πλέι οφ της Super League (την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη), εκεί όπου η ομάδα «παλεύει» να κρατήσει στα χέρια της το «εισιτήριο» για το Conference League της επόμενης σεζόν.

Μπρούνο Άλβες και Τσιγκρίνσκι

Τέλος, στο τραπέζι του Δημήτρη Μελισσανίδη για το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ του χρόνου, υπάρχουν τα ονόματα του Μπρούνο Άλβες και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.



Δύο έμπειρων ανθρώπων, με πορεία στην Ευρώπη και παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, που έχουν σχέση με την Ένωση και που μπορούν να βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει το αφεντικό της Ένωσης και αν τελικά προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ ή επιλέξει να τους στηρίξει για ακόμη μία φορά.

Και τα συνεχή λάθη τους, μαζί με την αδυναμία τους να προσφέρουν, έχουν φτάσει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Να μην είναι… ομάδα και να προσπαθεί να βγει στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ της Super League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.