Header Ads


Τα πρώτα ονόματα για αντι-Δέδας στην ΑΕΚ!

Τα πρώτα ονόματα για αντι-Δέδας στην ΑΕΚ!


Βαλίτσες για Μόσχα ετοιμάζει ο Στέφανος Δέδας για να ενσωματωθεί στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ, με τον Σάββα Συμεωνίδη να αναλαμβάνει τον πάγκο της ΑΕΚ.

Στον… δρόμο για Μόσχα ο Στέφανος Δέδας.

Ο Έλληνας κόουτς συμφώνησε οριστικά με την ΤΣΣΚΑ και μέσα στις επόμενες ημέρες (πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη) θα ταξιδέψει στη ρωσική πρωτεύουσα για να ενσωματωθεί στο επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη.



Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα εισπράξει και ένα ποσό ως αποζημίωση από την «ομάδα του στρατού», καθώς ο έμπειρος προπονητής είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν απέρριψε κι άλλες προτάσεις που δέχτηκε από Ισραήλ και Τουρκία, όπου είχε δουλέψει στο παρελθόν.

Από ‘κει και πέρα, στην άκρη του πάγκου της «Ένωσης» θα είναι ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Δέδα, Σάββας Συμεωνίδης.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη ακόμη υπάρχει σκέψη στους «κιτρινόμαυρους» για το αν θα προσληφθεί ένας «μόνιμος» από τώρα ή από τη νέα σεζόν. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Λιμνιάτη, στον οποίο είχε γίνει σχετική κρούση και μετά την απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά τότε εκείνος είχε αρνηθεί για λόγους ηθικής τάξης.



Αυτή την στιγμή, ο Λιμνιάτης δεν εργάζεται σε κάποιον σύλλογο, αλλά παραμένει στο σταφ του Ηλία Ζούρου στην εθνική ομάδα της Γεωργίας. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλα ονόματα ελεύθερων Ελλήνων προπονητών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.