Header Ads


Στοίχημα: Με την έδρα στο Αγρίνιο

Στοίχημα: Με την έδρα στο Αγρίνιο


Μια ιδανική μέρα είναι η σημερινή (19/03) για στοίχημα, καθώς το σαββατιάτικο κουπόνι είναι γεμάτο με δυνατούς αγώνες. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει προγνωστικά σούπερ λιγκ για να σας στείλουν ταμείο από το ματς πλέι άουτ μεταξύ Παναιτωλικού και Λαμίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά που ποντάρουμε πιο κάτω.
 
Στις 19:30, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τη Λαμία για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων διατηρεί ο Παναιτωλικός (3-2-0), που εμφανίζεται με αυτό τον τρόπο αρκετά βελτιωμένος εσχάτως. Σε αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα, έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Έρχεται από νίκη στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκτός έδρας κόντρα στον Ιωνικό με 2-1, το οποίο κρίθηκε με γκολ στη λήξη. Είναι στην 9η θέση της κατάταξης, 14 πόντους πάνω από την τελευταία δυάδα, έχει βλέψεις για την 7η θέση.
 
Αντίθετη εικόνα για τη Λαμία, που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος τελευταία. Μετράει εφτά διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατη εκείνη στο γήπεδό της από τον ΠΑΟΚ με 0-2. Έχει να κερδίσει από τα τέλη Ιανουαρίου. Καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καλείται να δώσει μάχη αν θέλει να εξασφαλίσει απευθείας παραμονή. Με τα δεδομένα αυτά, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά των γηπεδούχων.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.